Company picture

Mobileye і Volkswagen будують міст до AV 

Минулого тижня Mobileye і Volkswagen оголосили про стратегічну співпрацю, зосереджену на пропонуванні спектру передових рішень Mobileye для водіння в рамках брендів групи Volkswagen — від системи допомоги водієві наступного покоління до технології повністю автономного водіння.
Volkswagen і Mobileye введуть у серійне виробництво нові функції автоматизованого водіння на базі платформ Mobileye SuperVision™ і Mobileye Chauffeur™.

Volkswagen Group і Mobileye працюватимуть на трьох рівнях технологій;
керування автомобілем без допомоги рук, з очима; керування автомобілем за допомогою системи гучного зв'язку, з «вимкненням» очей
повністю автономні транспортні засоби.

У майбутньому бренди Audi, Bentley, Lamborghini та Porsche концерну Volkswagen Group використовуватимуть ці технології для швидкого впровадження нових функцій водіння преміум-класу у свої портфоліо моделей різних типів.
До них відносяться вдосконалені системи допомоги для їзди по шосе і місту, такі як автоматичний обгін на багатосмугових автомагістралях в дозволених зонах і умовах, а також автоматична зупинка на червоне світло і знаки зупинки, а також підтримка на перехрестях і перехрестях з круговим рухом. 

«Наша мета – запропонувати нашим клієнтам у всьому світі видатні продукти з передовими технологіями», – говорить Олівер Блюм, генеральний директор Volkswagen Group та Porsche AG. «Нові функції автоматизованого водіння значно підвищать зручність і безпеку. Ці функції, адаптовані до наших брендів і продуктів, зроблять кожну поїздку особистим, індивідуальним досвідом. В особі Mobileye у нас є ще один першокласний партнер, який разом формує це автомобільне майбутнє».