AI-12 Safety Camera

Навіщо потрібна «червона кнопка» на камері AI 12?

Нагадаємо, що камера AI 12 записує десятисекундні ролики, коли відбувається певна небезпечна подія – трігер – п`ять секунд до- і п'ять секунд після події. Ролики записуються в хмару у використовуються менеджерами автопарку як незаперечні докази, коли відбуваються нещасні випадки чи аваріі. 
Це може бути відволікання водія чи його можлива втома, використання мобільного телефону, паління під час руху, вживання їжі чи напоїв, невикористання реміня безпеки тощо.
Але, водій може потрапити у такі обставини, коли вкрай необхідно буде повідомити менеджера про незвичайний інцидент на дорозі і запустити його відеофіксацію. Для цього власне і існує «червона кнопка», яка дозволяє водіям ініціювати запис камери та надіслати електронною поштою сповіщення про подію за кермом, а також автоматично завантажити відповідний відеоролик в хмару.
Ваші водії можуть ініціювати повідомлення і запис камери щоразу, коли помітять чи потраплять у незвичайний інцидент, який потрібно задокументувати. Таким чином, водії залучатимуть своїх менеджерів, щоби останні змогли допомогти їм пізніше під час розбору інциденту, переглядаючи медіа-файли подій та відповідні деталі.
Нагадаємо, що камера AI-12 є частиною комплексного рішення FleetSAFE+, яке містить найповніший набір інструментів управління автопарком.