Company picture

Дослідження кейсу: служба екстреної доставки пацієнтів Ambu-Trans Ambulette завдяки Mobileye різко знижує кількість зіткнень

Проблема: компанія Ambu-Trans Ambulette шукала спосіб зменшення кількості зіткнень.
Компанія Ambu-Trans Ambulette, постачальник послуг екстрених медичних перевезень в Нью-Йорку, зіткнулася з проблемою, яка є поширеною серед автопарків. Щороку автопарк компанії потрапляв у 35-50 аварій, зазнаючи збитків у 1 мільйон доларів на рік. Все це відбувалося під час перевезення найціннішої категорії пасажирів – людей з особливими потребами у транспортуванні. Тобто, уникнення зіткнень мало особливе значення для компанії.
Рішення: після короткого пробного періоду використання систем запобігання зіткненням Mobileye, Ніл Каліш (Neal Kalish), президент і власник компанії Ambu-Trans Ambulette, вирішив обладнати весь корпоративний автопарк своєї компанії даними системами. 
Компанія дослідила кілька технологій безпеки з метою зменшення зіткнень. Спочатку компанія спробувала встановити відеореєстратори, але виявилося, що це не призводило до зменшення кількості ДТП. Як заявив Ніл Каліш, "Перед встановленням Mobileye ми поставили відеореєстратори в якості першого запобіжного заходу в наші автомобілі, але ці відеореєстратори давали результат лише постфактум. Ми бачили, що сталося під час зіткнення, але це не допомагало нам уникнути інцидентів, аварій та зіткнень".
Прочитавши дану статтю до кінця, ви дізнаєтесь, як саме впровадження систем запобігання зіткненням Mobileye допомогло компанії Ambu-Trans Ambulette суттєво та ефективно скоротити кількість зіткнень, а також страхових претензій та витрат, пов'язаних зі зіткненнями.  Джерело: https://www.ems1.com/ems-products/software/articles/case-study-ambu-trans-ambulette-dramatically-reduces-collision-rate-with-mobileye-wDqlzgCa1aRIdAxw