Company picture

FleetSAFE+ - набір досконалих інструментів для управління автопарком

Що ж таке FleetSAFE+? Це унікальне інноваційне комплексне рішення яке надає додаткові надважливі можливості менеджерам будь-якого автопарку в наш непростий час.

FleetSAFE+ - це продукт інтеграції трьох складових: системи запобігання зіткненням ADAS Mobileye, глобальної телематичної платформи ITURAN, а також подвійної камери AI-12.
Які це можливості?

Насамперед, це весь спектр можливостей нашого інноваційного рішення для управління автопарком FleetSAFE. На додачу мультисенсорні передня та задня камери створюють відео, яке транслюється в режимі реального часу або доступне за запитом.

Ця можливість - якісний стрибок у справі налаштування безпеки та захисту автопарку.

Окрім безпеки водія та пасажирів, інтегрована система забезпечує ще один рівень безпеки та захисту, оскільки створює видимі докази в разі нещасного випадку або крадіжки; докази, які допомагають зменшити невиправдану шкоду, реконсструювати аварію і захищають вашу власність.

За допомогою відеозйомки менеджери автопарків отримують чітке уявлення про поведінку водіїв і такі події, як сонливість, відволікання, небезпечне водіння, раптові зупинки, перевищення швидкості, куріння водія, використання мобільного телефону під час водіння тощо. Перелік таких подій, які можуть серйозно вплинути на безпеку пасажирів або вантажів, і які ви бажаєте спостерігати, ми вам допоможемо налаштувати в системі.