Company picture

Компанія Adele Foods виходить на новий рівень безпеки перевезень із Mobileye

Один із найбільших дистриб'юторів продуктів харчування у Великобританії використовує технологію безпеки Mobileye, щоб зробити подорожі більш безпечними для своїх водіїв та інших учасників дорожнього руху.
Модернізована система уникнення зіткнень Mobileye була встановлена з метою автоматичного попередження водіїв компанії про низку небезпек на дорогах на 30 нових вантажних автомобілів вантажопідйомністю 3,5 тон, які були придбані Adelie Foods з метою оновлення автопарку.
Компанія Adelie Foods вже отримала вкрай позитивні відгуки від водіїв, які на практиці перевіряли систему і вважають її високоефективною та простою у використанні. Водії почали використовувати технологію, яка надає їм візуальні та слухові сповіщення у випадку загрози зіткнення з іншим транспортним засобом, пішоходом чи велосипедистом, випадкових з'їздів зі смуги руху, порушення дистанції та перевищення швидкості.
Автопарк компанії Adelie Foods складається з 200 транспортних засобів, здійснює понад 24 500 рейсів щотижня, що складає в сумі 1,5 мільйона миль на рік, і щомісяця розвозить понад 12 мільйонів бутербродів для підприємств роздрібної торгівлі, а також власний бренд URBAN Eat та продукцію інших виробників. Автопарк компанії обслуговує чотири виробничі майданчики та сім логістичних розподільних центрів по всій Великобританії, в тому числі в таких містах як Х'юнслоу, Кардіфф, Лестер, Міддлсбро та Кілмарнок.
“Автомобілі компанії Adelie Foods щодня проїжджають багато миль автошляхами різного типу, від спальних районів та центрів міста до довгих маршрутів на автострадах та шосе. Mobileye надає водіям за кермом захист та постійний моніторинг будь-якої дороги та ситуації на ній. Навіть найкращі водії можуть скористатися технологією, яка відстежує час руху, швидкість руху та положення смуги руху, а також попереджає їх про можливі зіткнення", - відзначив Джеремі Коулмен, керівник представництва Mobileye у Великобританії.  
Прочитавши цю статтю повністю, ви дізнаєтесь, як передові системи допомоги водієві (ADAS) від компанії "Mobileye" допомагають будь-якій транспортній компанії підвищити свою прибутковість, рівень безпечності транспорту та водіїв та зменшити ризики, пов'язані з безпекою перевезень. 
Джерело: https://www.mobileye.com/uk/fleets/blog/mobileye-customer-profile-adelie-food/