Company picture

Компанія Yoshida Taxi знизила кількість ДТП на 85% завдяки використанню технології Mobileye

Компанія Yoshida Taxi опинилася у важкій ситуації. Як і в значній частині Японії, робоча сила компанії мала тенденцію до старіння – середній вік водіїв компанії був 63 роки – тим самим ускладнюючи утримання водіїв. Це зробило захист робочої сили компанії від зіткнень першочерговою задачею. У той же час компанія мала неприйнятну частоту зіткнень - 14 ДТП протягом року.
З метою зменшення кількості зіткнень та щоб допомогти своїм водіям, компанія Yoshida Taxi замовила встановлення систем запобігання зіткненням (ADAS) компанії Mobileye, і результати були вражаючими – кількість зіткнень зменшилася на 85%, внаслідок чого було отримано пільги по страхових внесках та значно покращені водійські навички персоналу.
Компанія Yoshida Taxi також відзначила іншу додаткову вигоду – зменшення стресу серед водіїв, що, в свою чергу, звичайно, спричинило підвищення рівня задоволення послугами компанії серед її клієнтів.
Джерело: https://www.mobileye.com/uk/fleets/case-study/japan-yoshida-taxi-company-lowers-collisions-rates-by-85-with-mobileye-technology/