Company picture

Логістичний виклик, що охопив світ

Новини від нашого постачальника IturanЗ моменту схвалення вакцини COVID-19 люди в усьому світі уважно стежать за складними завданнями її транспортування.У цій статті ми розповімо про деякі унікальні аспекти фармацевтичної логістики і про те, як телематика допомагає їх подолати. Доставка вакцини- безпрецедентна подія, ще більш важливо те, що вакцини вимагають особливих умов транспортування. Вакцини мають прибути до місця призначення неушкодженими. Через такі виклики, транспортування вакцин може перетворитися в логістичний хаос, якого можна уникнути, використовуючи планування і моніторинг на основі телематичних рішень.
Контроль температури фармацевтичного транспортуЩоб задовольнити особливі вимоги до транспортування фармацевтичних продуктів і продуктів харчової промисловості, в Ituran розробили рішення для моніторингу температури в реальному часі.Рішення Reefer Monitoring, вимірює рівні температури в будь-якому замкнутому просторі, незалежно від встановленої системи охолодження. У разі температурних відхилень, система сповіщає про них за допомогою повідомлень або електронною поштою.
Логістичний хаосКрім умов транспортування, фармацевтичні компанії розробили детальний план логістики, щоб забезпечити безперебійні поставки вакцини.Саме тут в гру вступає програмне забезпечення для управління автопарком, яке надає моніторинг у реальному часі кожної миті під час транспортування та забезпечує повний контроль над місцезнаходженням, станом та безпекою кожного транспортного засобу.
Загроза крадіжкиЯк і у випадку з цінностями, які користуються великим попитом, ми можемо очікувати, що вакцини від COVID-19 стануть серйозною мішенню для крадіжок.Які функції надає компанія Ituran для пошуку крадених автомобілів? ● Сповіщає щоразу, коли автомобіль зупиняється, змінює маршрут або в'їжджає в зону підвищеного ризику. ● Повідомляє, коли поїздки перевищують очікувану тривалість.● Надає функції ідентифікації водія.● Кнопка аварійної ситуації або аварійний код, щоб водій міг попередити при виникненні небезпеки.
Будь-який логістичний ланцюг фармацевтичної продукції або продуктів харчування сам по собі є викликом. Продукти Ituran надають цим галузям рішення для безпечного і надійного транспортування по всьому ланцюгу поставок.
Джерело: https://www.ituran.com/ituranglobal/the-logistic-challenge-that-is-fascinating-the-world/