Company picture

Поліпшення поведінки водія: уникнення зіткнення від попередження до передбачення

Ефективне управління парком означає вирішення найрізноманітніших проблем. Серед найважливіших з них - безпека водіїв, утримання та експлуатація вашого парку - цілі, що потребують зниження кількості зіткнень у вашому автопарку. Ці показники зіткнень в основному залежать від продуктивності ваших водіїв. Зрештою, за даними досліджень, найпоширенішою причиною ДТП є помилки водія. Тому навчання водіїв в аудиторіях, на тренажерах або із застосуванням обох методів може бути частиною відповіді на зменшення ДТП, але одного навчання часто замало.
Оновлення обладнання також може зіграти значну роль у підвищенні продуктивності водія. Наприклад, системи запобігання зіткненням стали невід’ємною частиною модернізації будь-якого автопарку, і протягом багатьох років ці системи довели свою цінність. Крім того, у міру того, як ці системи набули більшого поширення, з'явилися додаткові переваги - очевидне поліпшення поведінки водія. Схоже, що ці системи, по суті, навчають водіїв на ходу, перетворюючи транспортні засоби на мобільні аудиторії. Водії передбачають можливі сповіщення та уникають навіть наближення до небезпечної ситуації.

Дізнайтесь, яким чином запровадження систем запобігання зіткненням допомагає керівникам автопарків мінімізувати показники аварійності автопарку шляхом покращення навичок водіїв. 

Джерело: https://www.mobileye.com/uk/fleets/blog/improved-driving/