Company picture

Телематика і корпоративна стратегія

Формування політики безпеки в корпоративному автопарку, має велике значення не тільки для компанії, але і для співробітників.
Політика водіння, яка регулює процедури безпеки дорожнього руху. Наприклад, це означає, що співробітники повинні дотримуватися такі правила:
1. Ніколи не паліть під час водіння, або поки в формі компанії;2. Ніколи не їжте і не пийте нічого, крім води в автомобілі компанії;3. Ніколи не користуйтеся телефоном під час керування автомобілем компанії;4. Ніколи не порушуйте обмеження швидкості або інші правила дорожнього руху.

Посібник з безпеки дорожнього руху для водіїв:
1. Завжди їздите з належною увагою і увагою;2. Завжди їздите з ввічливістю до інших водіїв;3. Завжди повідомляйте про будь-які ушкодження або інциденти своєму керівнику Команди негайно.4. Завжди стежте за тим, щоб транспортні засоби залишалися порожніми в кінці робочого дня;5. Політика безпеки і процедури
Аудит та огляд:
Водійські правила компанії щорічно переглядаються з урахуванням будь-яких інцидентів, які могли статися протягом року.
Функція відстеження рішення FleetSAFE, дає в режимі реального часу видимість кожного місця розташування транспортного засобу і прилеглих умов руху, що дозволяє компанії знати, де кожний транспортний засіб знаходиться в даний момент часу, і допомагає поліпшити обслуговування клієнтів за рахунок скорочення затримок.
Функціональність FleetSAFE дає об'єктивні індикатори продуктивності автомобіля:
Система Mobileye на приладовій панелі відображає зелений або червоний кольори в залежності від стилю водіння. Параметри для цих статусів узгоджуються з кожною компанією і слідують цим загальним рекомендаціям. Після того, як поїздка завершена, водій може увійти в онлайн-портал і переглянути свої власні дані про продуктивність і загальні оцінки.
Система відповідає рекомендаціям щодо підвищення ефективності їх роботи з метою поліпшення їх загальної оцінки безпеки.