Company picture

Рентабельність інвестицій в безпеку автопарку

Безпека водіїв, транспортних засобів, вантажів та інших автомобілістів є основним питанням відповідальності будь-якого керівника автопарку. Ось чому впровадження програми безпеки не лише сприяє безпеці, але й потенційно дозволяє зменшити ваші експлуатаційні витрати, дозволяючи цьому інвестувати звільнений капітал в інші напрямки.
Багато керівників знають, що програми безпеки автопарку можуть знизити витрати, пов'язані із зіткненнями, але це лише початок. Ті, хто інвестує в такі програми, отримують багато фінансових вигод. Розуміння цих вигод допоможе отримати підтримку та залучити до справи інші відділи організації.
Прочитавши дану статтю повністю, ви зрозумієте, наскільки вигідним для автопарку будь-якого рівня є впровадження систем управління автопарком, однією з основних функцій яких є підвищення безпеки та культури водіїв на дорогах. Також ви побачите детальний перелік прямих та непрямих вигод та конкурентних переваг, які компанія отримує внаслідок впровадження таких систем, і зможете побудувати фінансову модель з метою дослідження рентабельності інвестицій в безпеку автопарку. 
Джерело: https://www.mobileye.com/uk/fleets/blog/roi-fleet-safety/