Company picture

Страхова компанія VSK повідомляє про впровадження стратегічної програми із застосуванням систем запобігання зіткненням

Компанія Mobileye, компанія INCO, і страховик VSK разом започаткували програму зі стратегічної співпраці, спрямовану на підвищення безпеки дорожнього руху, знижуючи витрати для страхових компаній, що потім може бути поширено на кінцевих споживачів. Зменшення цих витрат, у свою чергу, надасть страховикам чітку перевагу на висококонкурентному ринку. 
Тепер страхові компанії починають звертати на це дедалі більшу увагу. У рамках програми Mobileye-VSK-INCO, розробленої для посилення поширення систем запобігання зіткненням, компанія INCO надаватиме учасникам програми системи запобігання зіткненням зі знижкою, а компанія VSK зменшить премії для учасників на 25% – розмір знижки, яка згодом зростатиме для водіїв, які покращують свою поведінку за кермом. 

Попередній досвід показав, що системи запобігання зіткненням не лише безпосередньо запобігають зіткненням, але й можуть опосередковано запобігати зіткненням, поступово покращуючи поведінку водія на дорозі. Прочитавши статтю до кінця, ви зрозумієте, яким чином страхові компанії можуть отримати вигоду від впровадження систем запобігання зіткненням.
Джерело: https://www.mobileye.com/uk/fleets/blog/insurance-vsk/