AI-12 Camera

Зробіть безпеку ваших водіїв на рівень вище

Як зробити так, щоби водії вашого автопарку ставали більш залученими, безпечніше водили і поводились більш відповідально?

Пропонуємо для цього використовувати можливості відео: це гарантовано забезпечує додатковий вимір контролю та моніторингу. І, що дуже важливо, дає незаперечні докази при реконструкції нещасних випадків та аварій

Камера AI -12, яка «дивиться» всередину водійської кабіни, є складовою нашого комплексного інтегрованого рішення FleetSAFE+, запускає візуальні та звукові сповіщення, коли виявляє ризиковану їзду або відволікання водія.

За допомогою відеозйомки менеджери автопарків отримують чітке уявлення про поведінку водіїв і такі події, як сонливість, відволікання, небезпечне водіння, раптові зупинки, перевищення швидкості, куріння водія, використання мобільного телефону під час водіння тощо.

На сенсорному екрані камери з’являється візуальне сповіщення - червона піктограма. Також подається звуковий сигнал. Піктограма змінюється залежно від типу події.

Для ризикованих подій на піктограмі зображується автомобіль. До цього типу подій відноситься відволікання водія (погляд не сфокусований на дорозі, дивиться по сторонам)., можлива втома, засинання, тощо

Для відволікаючих ситуацій за кермом піктограма вказує на тип відволікання. Наприклад, коли виявлено куріння, на піктограмі зображено сигарету, коли виявлено користування мобільним телефоном – телефон, коли водій вживає іжу за кермом чи їде з непристебнутим паском безпеки – з’являються відповідні піктограми.

Перелік небезпечних подій, за якими менеджеру автопарку необхідно спостерігати, налаштовується індивідуально. Після кількох попереджень водія щодо порушення безпечної поведінки відповідне сповіщення може бути передане диспетчеру автопарку.