Company picture

Високотехнологічні попередження про зіткнення незалежно від того, наскільки розумним є ваш автомобіль

Нові автомобілі доставляють до автосалонів вже оснащеними різноманітними допоміжними технологіями, такими як системи попередження про зіткнення та автоматичного гальмування. Але автомобілі, випущені раніше, також можуть оснащуватися подібними системами, і дослідження показують, що ця процедура може підвищити безпечність водіння для вас або вашої дитини.
"Це може стати чудовим способом отримати вигоди від безпеки, використовуючи технологію запобігання зіткненням, за меншими витратами порівняно з новим автомобілем", - сказав Айан Рейган, автор дослідження та співробітник Страхового Інституту Дорожньої Безпеки, дослідницької групи, яка фінансується страховою галуззю.

Пан Рейган також зазначив, що така технологія може бути особливо корисною для водіїв-початківців, оскільки система постійно, кілометр за кілометром, нагадує водієві про необхідність дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, зокрема, про необхідність використання поворотних сигналів і дотримання безпечної дистанції.

Прочитавши статтю до кінця, ви зможете більш детально дізнатись про сутність дослідження, яке було проведене Страховим Інститутом Дорожньої Безпеки (США) щодо впливу оснащення автомобілів ADAS-системами.

Джерело: https://www.nytimes.com/2019/04/16/business/collision-warning-systems-aftermarket.html