Company picture

Взаємна вигода – легкий спосіб управління автопарком

Як керівнику автопарку, вам доводиться балансувати між багатьма завданнями, іноді суперечливими (хто сказав, що управління автопарком – це легка справа?). Серед найважливіших з цих проблем – збалансування ефективності парку та задоволення водіїв.
Хорошим прикладом цього є впровадження у вашому автопарку нових технологій, таких як система запобігання зіткненням. З позицій управління автопарком ви знаєте, що це скоротить час простою, допоможе підтримувати ваші транспортні засоби в придатному до експлуатації стані, а також підвищить безпеку водіїв, але з точки зору HR ви знаєте, що деяка частина водіїв має певну упередженість – вони повинні дізнатися про новий пристрій, не хочуть, щоб їх контролювали тощо.

На щастя, нові технології, як правило, не є "грою з нульовим результатом" – вони можуть принести переваги як з точки зору управління автопарком, так і з точки зору задоволення водіїв. Ключовим моментом є ваша допомога водіям зрозуміти, в чому саме вони отримують додаткові переваги від підвищення ефективності автопарку.

Прочитавши статтю до кінця, ви зрозумієте, яким чином керівництво автопарку може подолати упереджене ставлення деяких водіїв до технологічних новинок та перетворити впровадження в автопарку ADAS-систем (систем запобігання зіткненням) на процес, взаємовигідний як для керівництва компанії, так і для водіїв.
Джерело: https://www.mobileye.com/us/fleets/blog/fleet-management-the-easy-way/