Жінка за кермом вантажних автомобілів

FleetSAFE+: навчаємо жінок – водіїв разом!

Повномасштабна війна зумовила в нашій країні дефіцит водіїв – чоловіків, який сягає вже більше 30% у різних сферах економіки. Зокрема, кадровий дефіцит відчувають національні рітейлери, логістичні компанії та комунальники.
Міністерство інфраструктури України розробляє загальнонаціональну програму навчання жінок водінню великогабаритного транспорту. В Україні на національному рівні навчатимуть жінок водінню вантажівок та автобусів.
Компанія Kvinto Plus, яка вже чотирнадцять років поспіль стоїсть на сторожі безпеки автопарків України, долучається до цієї програми, пропонуючи унікальну систему навчання водіїв –жінок FleetSAFE+. Адже дуже важливо налагодити достатньо оперативне, і головне – ефективне навчання/адаптацію водійок.

Не дивлячись на наявний і, без сумніву, цінний досвід, практично кожний водій, який потрапляє за кермо незвичного транспортного засобу, демонструє певні «слабкі місця» та хибні звички, які несуть небезпеку загальній безпеці автопарку.

Інноваційне рішення FleetSAFE+ дозволяє менеджерам контролювати повністю не тільки рух службового транспорту, а й давати документальну оцінку манері водіння кожного претендента. Оцінка дозволяє порівнювати продуктивність водіїв, встановлювати контрольні показники безпеки, яким має відповідати кожен з стажерів.
Двостороння камера AI 12, яка входить до складу рішення і частково дивиться в середину водійської кабіни, дасть менеджерам автопарку додатковий контроль за зміною манери водіння водійки-новачка.