Мобільний додаток для FMS FleetSASE

Автопарк у вас в кишені

Інноваційні технології поступово роблять управління автопарком все зручніше, а керування даними автопарку надає вичерпні та точні дані про ваші транспортні засоби.
Для ще більшої зручності користування нашою інноваційною системою управління автопарком FleetSAFE пропонуємо спробувати розумний мобільний додаток Ituran Online, який дозволить вам здійснювати повний контроль і моніторинг автопарку в будь-якому місці і в будь-який час, безпосередньо зі смартфону. Керівники автопарку можуть дистанційно контролювати свій автопарк на основі встановлених корпоративних правил.
Завдяки зручному простому інтерфейсу він підходить як для смартфонів, так і для планшетів. Відтепер ви 24 години на добу залишаєтеся на прямому зв’язку зі своїми водіями, перебуваючи в будь-якому місці в будь-який час. Відтепер Ви можете: ● Спостерігати точне місцезнаходження авто на мапі чи на супутниковому знімку; ● Відстежувати історію поїздок кожного з ваших авто;● Спостерігати переміщення авто в реальному часі;● Отримувати сертифікати водіїв з оцінками з безпеки та економічності;● Отримувати актуальний список останніх сповіщень● Керувати доставкою сповіщеньЗнайомтеся з додатком детальніше на нашому Youtube-каналі: https://bit.ly/4cWtt7f.