Company picture

Як пересуватимуться люди та вантажі в "розумних містах" майбутнього?

Мешканці пересуватимуться по території розумних міст майбутнього, використовуючи особисті транспортні пристрої та автономні автомобілі для спільних поїздок.
Згідно до оцінок експертів, "розумні міста" можуть вирости як фінансовий ринок до 2022 року до рівня понад 158 мільярдів доларів. У цих містах майбутнього буде задіяний "Інтернет речей", що допоможе спростити спосіб переміщення людей, об’єктів та послуг по всьому місту. Всі ці нововведення, поєднані між собою та необхідні для того, щоб зробити "розумні міста" реальними, пов'язані з тим, щоб полегшити життя мешканцям кожного такого міста, а також зробити життя в "розумних містах" більш ефективним. 
На CES 2020 була зібрана група експертів з концепції розвитку "розумних міст" з метою знайти відповідь на питання: як саме здійснюватимуться перевезення в "розумних містах" майбутнього?
Які тенденції розвитку перевезень у "розумних містах?Однією з найцікавіших концепцій, які обговорювались під час проведення панелі досліджень, було бачення змін в оновленнях. Історично міста оновлювались з боку пропозиції. Міста побудували нові дороги, полегшили доступ до місць новими шляхами тощо. Натомість тепер міста починають зміщувати свою зосередженість на інноваціях в бік задоволення попиту.
Прочитавши дану статтю до кінця, ви зможете ознайомитись із думками провідних експертів щодо концепцій розвитку "розумних міст" та щодо вирішення питань, що стосуються транспортування людей, вантажів та доставки послуг, в "розумних містах" майбутнього.
Джерело: https://interestingengineering.com/how-will-smart-cities-of-the-future-move