Company picture

Реконструкція аварій за допомогою телематики

Коли відбувається аварія транспортного засобу, важливо знати, що сталося і чому. Відновити якомога більше інформації є життєво важливим.

Ці відомості важливі при спілкуванні із страховими компаніями чи, приміром, під час судових процесів. У цих випадках може допомогти реконструкція зіткнення за допомогою телематичних даних.

Телематичні дані дуже цінні, оскільки забезпечують точний запис подій. Це дозволяє вийти за межі усного свідчення. Деталізація даних може багато чого розповісти про зіткнення. Крім того, телематика дає змогу отримати ширшу перспективу, дивлячись на історичні дані для конкретного водія чи автомобіля.

Надбудова Collision Reconstruction для #MyGeotab — це безкоштовне рішення для перегляду, аналізу та інтерпретації даних про зіткнення з пристроїв відстеження Geotab.

У #MyGeotab користувачі можуть отримати доступ до ряду різних типів даних, які є критично важливими для реконструкції зіткнень, включаючи історію поїздок, дані про зіткнення , профіль швидкості та графіки акселерометра та обертів двигуна. Переглядаючи та аналізуючи ці дані, ви можете детально перевірити події зіткнення.

Як працює виявлення зіткнень у системі MyGeotab, детальніше дивіться тут: https://bit.ly/3ZTs6Pj