Company picture

Як спростити використання даних тахографа

Тахограф - це контролюючий пристрій, призначений для попередження ДТП та загального зменшення небезпечних ситуацій на дорозі, а також для збереження життя і здоров'я водія даного #автотранспорту. Такий результат досягається за допомогою фіксування швидкості руху (в конкретний момент часу, а також середньої) і контролем робочого режиму водія.
Багато автопарків вже оцінили велику користь використання цих пристроїв
Українське законодавство передбачає обов`язкове встановлення тахографів на певних категоріях автомобілів. За порушення, пов’язані з використанням тахографів та режиму праці водіїв, українські автомобільні перевізники несуть відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від 340 до 34000 грн. за кожне порушення окремо. 
Програмне забезпечення для цифрового тахографа GEOTAB значно спрощує використання даних тахографа: завдяки автоматичному дистанційному завантаженню вся інформація оновлюється в режимі реального часу, усуваючи необхідність у присутності вантажівки чи водія.
Geotab Tachograph Solution — це надбудова, доступна в myGeotab, яка використовується разом із апаратними компонентами Geotab Truck Solution (потрібен IOX-uReader). Надбудова дозволяє віддалене завантаження інформації про час водіння та відпочинку в режимі реального часу, а також аналіз порушень .  IOX-uREADER — це інтерфейс між пристроєм Geotab GO і тахографом, що дозволяє пристрою GO зчитувати та завантажувати дані цифрового тахографа в реальному часі.  Geotab Tachograph Solution може допомогти вам:✅ Максимізувати продуктивність автопарку завдяки автоматизації завантажень✅ Зменшити адміністративний тягар, пов`язаний із документообігом тахографа✅ Зменшити стрес, пов'язаний з перевірками✅ Легко дотримуватися правил робочого часу водіїв✅ Запобігти штрафів за перевищення швидкості та невикорисстання тахографа✅ Запобігти зливу пального та інших рідин