Company picture

Оптимізація маршрутів - це легко

З впровадженням передових технологій і рішень для управління автопарком компанії та організації з великими автопарками визнали важливість оптимізації маршрутів для підвищення загальної ефективності автопарку.
В умовах зростання цін на пальне маршрутизація виявилася однією з найважливіших функцій управління автопарком. Аспект маршрутизації управління автопарком завжди був особливо важливим для менеджерів автопарку.  
У програмному забезпеченні для керування автопарком MyGeotab користувачі можуть легко створити маршрут, що складається з кількох зон на карті, який потім водій може бачити за допомогою пристрою GPS у своєму автомобілі. Так, Звіт про виконання маршруту водієм (Plan vs. Actual Route Report), детальніше - - дозволяє порівнювати запланований маршрут водія із фактично виконаним. Дозволяє керувати ефективністю виконання плану водіями під час доставки вантажу. Відображає: кількість виконаних зупинок за планом, кількість пропущених зупинок, фактичний і планований час прибуття, тривалість стоянок, час між пунктами призначення, дод. час, проведений поза маршрутом 
Крім того, менеджери можуть отримати доступ до Суммарного звіту про маршрут (Route Summary Report)Це звіт, який відображає інформацію по всім маршрутам за пройдений проміжок часу. Відображає пройдену відстань, час водіння в дорозі, час стоянок, час незапланованих стоянок і т.д
Також до Вашої уваги партнерські рішення для диспетчерізації та маршрутизації автопарку на Marketplace GeotabНагадаємо, що Geotab Marketplace — це мережа орієнтованих на автопарк рішень, які допомагають розширити потужність Geotab для компаній, які прагнуть підвищити продуктивність роботи автопарку, одночасно знижуючи експлуатаційні витрати. Ресурс включає в себе все: від відеореєстраторів і відстеження активів до технічного обслуговування та керування паливом – усе це інтегровано з відкритою телематичною платформою Geotab. Marketplace пропонує автопаркам безмежні можливості для налаштування телематики відповідно до своїх потреб.