Company picture

Відеотелематика: порятунок життів та наступний крок в управлінні автопарком

Ера штучного інтелекту надає насправді необмежені можливості для управління #автопарками. Пропонуємо розширити Інструментарій для виявлення ризиків за допомогою відеотелематики.
Інноваційна подвійна відеокамера Surfsight використовує машинний зір і штучний інтелект. Камера повністю інтегрована з нашим інноваційним рішенням для управління автопарку FleetSAFE .
Камера високої роздільної здатності одночасно знімає як дорогу, так і кабіну транспортного засобу, надаючи менеджерам автопарків перегляд відео на вимогу, а також пошук відеодоказів у тих випадках, коли це необхідно.
Відео записується та завантажується на хмарну платформу, пропонуючи менеджерам автопарку повний огляд як деталей інциденту, так і навколишнього контексту.
Надання менеджерам автопарків додаткового відеоконтенту в реальному часі допомагає забезпечити кращу видимість і дозволить компаніям кардинально змінити спосіб управління своїми автопарками.
Автоматично виявляються:✔ Інциденти, які пов’язані із відволіканням водія за кермом (використання мобільного телефону, непристебнутий пасок безпеки, куріння, вживання їжі, відсторонене водіння тощо)✔ Зіткнення✔ Пошкодження та крадіжки вантажу Таким чином, менеджери автопарків із застосуванням #відеотелематики отримують ефективні інструменти для управління корпоративним парком (#FleetManagement), зниження та управління ризиками (RiskManagement), управлінням витратами (CostManagement), управління персоналом (HRManagement)
✔ Тож, переглядайте потрібні фрагменти HD-відео дороги та водія одночасно✔ Отримуйте незаперечну відеоаналітику подій, що формується за участю штучного інтелекту✔ Отримуйте миттєвий доступ до потрібних відеозаписів у форматі Full HD, які автоматично завантажуються в хмару та зберігаються протягом 30 днів✔ Відтворюйте та завантажуйте відеоматеріали, зняті на SD-карту, безпосередньо з інформаційної панеліБезпечно діліться відеоматеріалами в мережі та за її межами, створивши просте URL-посилання.
Surfsight має кілька варіантів підключення до джерела живлення та вбудованою точкою доступу Wi-Fi для легкого підключення різних пристроїв і камер.

Company picture

Geotab: робота поза стільниковим покриттям та супер-надійність

В екстремальних умовах воєнного стану дуже важливими є безпека, надійність та невідмовність телематичного обладнання, яке використовуєтся для керування корпоративними автопарками.
В першу чергу це робота трекерів в умовах відсутності покриття мобільного зв’язку і низький рівень відмови пристроїв.
Дані з телемаичних пристроїв не повинні втрачатися попри складні чи непередбачені умови перебування транспортних засобів.
Все це може канадська телематична платформа GEOTAB .Життєвий цикл пристрою GO від становить принаймні 5 років. Рівень відмов пристроїв становить менше 1%!
Пристрої GO7®, GO8® і GO9® можуть зберігати до 80 000 записів у внутрішній енергонезалежній флеш-пам’яті, коли пристрій знаходиться поза зоною покриття стільникової мережі.
Залежно від кількості здійснених поїздок автономна робота трекеру може тривати від кількох тижнів до місяця. Після досягнення ліміту кількості записів трекер перезапише найстаріші із них. Щойно пристрій знову отримає сигнал стільникового зв’язку, всі записи будуть передані в хмару для обробки.