Company picture

Як ефективно навчати стажерів

Ви наймаєте нових водіїв для свого автопарку? Воєнний час змушує cуттєво оновлювати водійський склад. Останнім часом великі і розгалужені вітчизняні компанії, які мають потужні автопарки, наймають багато стажерів-новачків, зокрема жінок. Дуже важливо при цьому налагодити достатньо оперативне, і головне – ефективне навчання/адаптацію водіїв.
Не дивлячись на наявний і, без сумніву, цінний досвід, практично кожний водій, який потрапляє за кермо незвичного транспортного засобу, демонструє певні «слабкі місця» та хибні звички, які несуть загрозу загальній безпеці автопарку.
Навіть у мирний час безпека атопарку відіграє головну роль у вартості управління автопарком, оскільки впливає на споживання палива , страхові ставки , технічне обслуговування автомобіля та штрафи. Це також важливо для захисту бренду та репутації компанії.
Інноваційне рішення FleetSafe дозволяє фліт-менеджерам контролювати повністю не тільки рух службового #транспорту, а й давати документальну оцінку манері #водіння співробітників. Оцінка дозволяє менеджерам автопарків порівнювати продуктивність водіїв, встановлювати контрольні показники безпеки, яким має відповідати кожен з стажерів.
Моніторинг у режимі реального часу визначає ненормальний режим поведінки — агресивний або небезпечний — і попереджає водія за допомогою зумера, а також виявляє аварії в режимі реального часу. Коли трапляються інциденти або нещасні випадки, сповіщення, надіслане заздалегідь визначеному одержувачу, сповіщає керівництво, а дані, зібрані як до, так і після нещасних випадків, автоматично зберігаються для подальшого аналізу.