Company picture

Якою має бути телематика лоя фармацевтичних автопарків?

Як телематика вирішує проблеми фармацевтичних компаній?

Не є новиною, що фармацевтична логістика має деякі унікальні аспекти. Не применшуючи значення інших товарів, що перевозяться логістичними компаніями, фармацевтична продукція накладає на них особливі функції.

Процес руху товару фармацевтичних препаратів має не тільки економічне, але і соціальне значення. Формати товарних потоків і методи їх управління ускладнені у зв'язку з особливостями фармацевтичної продукції.

Війна змусила фармацевтів максимально концентруватися ефективності доставки ліків. Доставка ліків безпрецедентна задача, яка не перестає бути актуальною.

Зрозуміло, що деякі ліки вимагають особливих умов транспортування , щоб прибути до місця призначення неушкодженими.

Фармацевтичні автопарки мають унікальні потреби. Керувати багаточисленними водіями, які часто роблять зупинки , може бути складно.

Логістичного хаосу можна уникнути, використовуючи планування і моніторинг на основі телематичних рішень.

✅Телематичні рішення забезпечують кращу видимість операцій автопарку.

✅Телематичні рішення допомагають
тримати #витрати під контролем за допомогою звітів про тенденції використання #палива, перевищення швидкості, холостого ходу авто та інших важливих показників автопарку.

✅За допомогою хмарних телематичних рішень можна задовольнити особливі вимоги до транспортування фармацевтичних продуктів , наприклад моніторинг температури зберігання в автомобілі.

✅Телематичні рішення забезпечать безпечне і безаварійне транспортування, а також забезпечення своєчасної доставки товарів.

Докладніше про відповідні рішення наших партнерів, лідерів ринку телематики Geotab та ITURAN