Company picture

Бізнес-лідери за сталий розвиток

Сьогодні Компанія Kvinto Plus взяла участь у панельній дискусії «Бізнес-лідери за сталий розвиток» за запрошенням Глобальний договір ООН в Україні та American Chamber of Commerce in Ukraine.

Цей захід був спрямований на об’єднання відповідального бізнесу для спільного просування Цілей Сталого Розвитку ООН.
У першій панелі, присвяченій питанням екології, говорили про мільйонні відрахування екологічного податку та незрозумілу механіку використання цього податку. Побудову нових енергетичних потужностей, налагодження зелених офісів, політику "нулів", зниження вуглецевого сліду, sustainability weeks, тощо.

У другій панелі говорили про гендерну рівність, світови тренди, практики міжнародних компаній, парітет у заробітних платах чоловікам та жінкам на однакових позициях, змінах в українському суспільстві та бізнесі, де жінки вже займають багато керівних посад; міжнародні проекти, спрямовані на підвищення економічної самостійності жінок.

Панельна дискусія про партнерство бізнесу та громад виявилася самою багаточисельною, бо люди - це найвища цінність в украінському суспільстві. Цей вектор потребує великих інвестицій, як финансових так і людських. 

Від компанії Kvinto Plus заслухали Ірину Шевчук, Директора зі стратегічного розвитку. Вона розкрила тенденції майбутнього у виробництві автомобілей, застосування штучного інтелекту, підвищення рівня безпеки на дорогах. 
Велике спасибі нашому модератору Павлу Шеремету за чудову організацію дискуcії та лінки між спікерами!

Дякуємо організаторам за запрошення та за участь у круглому столі: Партнерство бізнесу та громади для досягнення цілей сталого розвитку.