Geotab Data Partnership Award 2024

Geotab отримав нагороду Data Partnership Award за досконалість у сфері захисту даних

Наш поважний партнер, світовий лідер у галузі підключених транспортних рішень компанія Geotab, була відзначена престижною нагородою PICCASO Data Partnership Award за досконалість у сфері конфіденційності даних, політики та практики. 
Премія PICCASO відзначає міжнародних лідерів за їхні досягнення в забезпеченні безпеки та захисту даних, а також за натхнення наступного покоління талантів прагнути до досконалості та інновацій у своїй кар'єрі. Цього року премія вперше відбулася в Канаді. Зараз більше ніж 50 тис. компаній у всьому світі використовують рішення Geotab. Компанія має більше 4 млн підключених транспортних засобів та більше 700 укладених стратегічних партнерств.

«Geotab дуже радий бути відзначеним PICCASO Awards Canada за нашу прихильність до інновацій через співпрацю в галузі штучного інтелекту, інформаційної безпеки та етики. З появою генеративного штучного інтелекту захист даних ще ніколи не був таким важливим. Це досягнення ще більше підживлює нашу відданість пріоритету безпеці та конфіденційності в Північній Америці та в усьому світі», – сказав Майк Бранч, віце-президент з даних та аналітики Geotab.

Приклади того, як Geotab застосовує комплексний підхід до безпеки:
● Privacy by Design Framework: Geotab інтегрує конфіденційність у життєвий цикл розробки технологій з найперших етапів. Застосовуючи принципи Privacy by Design, дані користувачів захищені за замовчуванням, а процеси побудовані відповідно до найвищих стандартів конфіденційності.● Розширене шифрування: Щоб забезпечити більший захист даних клієнтів, незалежно від того, чи знаходяться вони в процесі надсилання чи зберігання, Geotab використовує комбінацію наскрізних брандмауерів та методів шифрування.● Аналіз даних на основі штучного інтелекту: Geotab використовує можливості штучного інтелекту для надання дієвої інформації на основі даних, зберігаючи при цьому суворий контроль конфіденційності. Ці інструменти на основі штучного інтелекту допомагають організаціям оптимізувати роботу свого автопарку, зберігаючи конфіденційність залучених осіб.