Company picture

Kvinto Plus отримала подяку PROUD MEMBER від Американської торговельної палати в Україні

Kvinto Plus стала членом Американської торговельної палати в Україні (The American Chamber of Commerce in Ukraine, АСС) ще в 2017 році. Дана ініціатива дала нам можливість ділитися з бізнес-середовищем своєю експертизою і обмінюватися досвідом з членами АСС.
Команда Kvinto Plus прийняла рішення про співпрацю з ACC, щоб ще більше сприяти розвитку бізнесу своїх постійних і нових клієнтів. Членство в АСС дає можливість нашим експертам долучатися до комітетів та робочих груп, сформованих Палатою для вирішення проблем бізнес-середовища. Завдяки постійним заходам і ініціативам ми завжди в курсі останніх змін в законодавчих, податкових актах, державних ініціатив та інше. 

Американська торговельна палата в Україні (ACC – The American Chamber of Commerce in Ukraine) – одна з найактивніших та найефективніших неурядових неприбуткових бізнес-організацій, що присутні в Україні. Головними завданнями Палати є захист прав та інтересів міжнародних інвесторів в Україні та сприяння залученню нових інвесторів на вітчизняний ринок. Членами ACC є великі компанії з більш ніж 50 країн світу, які ведуть свою діяльність в Україні.

Компанія Kvinto Plus дякує за довіру!