Company picture


Kvinto Plus отримала сертифікат подяки від ACC

Kvinto Plus отримала сертифікат подяки від Американської торговельної палати в Україні
«Thanksgiving sertificate of appreciation» був наданий Kvinto Plus як компанії, яка продовжувала зберігати лідерські позиції в своєму сегменті ринку під час кризи, підтримуючи українську економіку, а також проявила виняткову стійкість під час спалаху COVID- 19.
Компанія Kvinto Plus щиро дякує ACC за високу відзнаку та довіру.

Kvinto Plus стала членом Американської торговельної палати в Україні (The American Chamber of Commerce in Ukraine, АСС) ще в січні 2017 року. Тривала співпраця з АСС дає нам можливість ділитися з бізнес-середовищем своєю експертизою і обмінюватися досвідом з членами АСС, долучаючись до профільних комітетів та робочих груп. А також - ще більше сприяти розвитку бізнесу своїх постійних і нових клієнтів.

Американська торговельна палата в Україні – одна з найактивніших та найефективніших неурядових неприбуткових бізнес-організацій, що присутні в Україні.

Головними завданнями Палати є захист прав та інтересів міжнародних інвесторів в Україні та сприяння залученню нових інвесторів на вітчизняний ринок. Членами ACC є великі компанії з більш ніж 50 країн світу, які ведуть свою діяльність в Україні