Company picture


Kvinto Plus продовжує працювати на ринках чотирьох країн

Kvinto Plus в складних умовах продовжує працювати на ринках Ураїни, Грузії, Вірменії та Молдови.Ми щоденно відповідаємо на важливіші запитання клієнтів і допомогагаємо їх корпоратианим паркам бути більш безпечнішіми та ефективними.
Протягом 2020-21 років компанія вийшла на ці ринки з глобальним продуктом FleetSafe - хмарним телематичним цифровимрішенням з управління безпекою, ефективністю роботи автопарку та персоналу за кермом.
FleetSafe - це рішення нового покоління, яке значно розширило стандартні можливості GPS та телематики.Рішення працює на основі ADAS Mobileye An Intel Company та глобальної SaaS платформи ITURAN, Israel.
ADAS є обов`язковою нормою для транспорту країн Єврсоюзу.
Клієнти високо оцінюють ефективність роботи FleetSAFE в корпоративних парках різних галузей, де крім економічних чинників, пріоритетом є - цінність людського життя.
FleetSafe не просто оцифровує персональний стиль керування автомобілем кожного водія, а ще й навчає та попереджає про ризики ДТП. Рішення оцифровує ключові показники безпеки, економічності, екологічності та скорочує аварійність корпоративного транспорту на 80%.
Рішення дозволяє знизити✅ операційні витрати копоративного автопарку до 25%✅ витрати палива до 15%✅ подовжити терміни зносу витратних матеріалів на 6%.
Так сучасні #smart #fleet #management технологіі допомагають зробити процес управління #бізнес_процесами більш ефективним та усвідомленим.