Company picture

Діджеталізація бізнес процесів. Як провести Cost Benefit Analys.

27 вересня в офісі Американської торговельної палати в Україні відбулася закрита Sharing Session «Діджіталізація бізнес процесів. Як провести Cost Benefit Analysis.».
Спікером даного заходу була Ірина Шевчук – MBA, DBA candidate Chief Strategy Officer, Ltd. Kvinto Plus, Authorized Distributor Mobileye, An Intel Company, in Ukraine
Жорстка конкуренція змушує компанії постійно покращувати і оптимізувати свої бізнес процеси. Їх оцифровка стає невід'ємною частиною стратегії сучасних компаній і важливим елементом конкурентної боротьби на ринку.Digital продукти допомагають стандартизувати повторювані операції, надають дані і відкривають нові можливості для підвищення ефективності рішень менеджерами. У той же час, від менеджерів чекають зваженої оцінки таких технологій. Cost-Benefit Analysis (CBA) стає дедалі складнішим. Важливо навчитися проводити всебічний аналіз, враховуючи стратегію і виклики, які стоять перед конкретним бізнесом.
Рішення від Intel включає практично всі технологічні елементи сучасних digital інструментів: АІ, AV, SaaS, ADAS, Big Data, Great Data, Global Castomer Experience. На прикладі технології Intel - комплексного інноваційного рішення з управління персоналом за кермом, безпекою та ефективністю корпоративного транспорту, основною digital складовою якого є AI, ADAS, SaaS, ми розглянемо алгоритм, як оцінити доцільність впровадження digital інструментів.
В програмі Sharing Session були розглянуті наступні питання:• Sustainable Responsibility Strategies, як глобальний тренд. Чому діджіталізація бізнес процесів must have. Що значить в сучасних умовах бути конкурентним і що значить Cost of ignoring для компанії.• AI & AVision для безпеки ваших співробітників за кермом• Як AI допомагає компаніям в роботі з персоналом.• Human Capital, як оцифрувати безпеку і захистити співробітників за кермом за допомогою рішення ADAS Mobileye & AI + Telematics.• Great Data. На прикладі рішення Fleetsafe. Що потрібно менеджерам, щоб управляти співробітниками і процесами.• 5 в 1: Відбір, оцінка, аналіз, навчання і мотивація співробітників за кермом• Safety – the state of Mind. Як створити нові корпоративні стандарти з безпеки і впровадити їх в корпоративну культуру.• Cost Benefit Analysis• Digital transformations & Human side of change. Що важливіше: технічні характеристики або Change Management Strategy, технологія роботи зі стекхолдерами.
Дякуємо American Chamber of Commerce in Ukraine за допомогу в організації!