Company picture

Практичний семінар Chamber Friday University «Результативні перемовини в умовах конфлікту»

Сьогодні команда Kvinto Plus приймала участь у Першому практичному семінарі програми – Результативні перемовини в умовах конфлікту.
Chamber Friday University – це серія практичних семінарів тривалістю півдня і спрямованих на огляд різноманітних тем, які допоможуть нашим учасникам у персональному та професійному розвитку. На інтерактивних воркшопах будуть використовуватись різноманітні види контенту, такі як відео, демонстрації, лекції, дискусії.
Спікер Френк Лейні поділився практичними порадами, як за допомогою медіації вирішувати складні конфлікти та не доводити їх до суду, також він розказав про основні поняття в медіації та провів практичне заняття.

Програма заходу:

- Чому варто використовувати Гарвардську модель переговорів?
- Що робити, якщо ви зайшли у глухий кут під час переговорів?
- Що таке медіація?
- Переговорник vs медіатор: завдання та ролі
- Медіація в дії. Практична частина
- Інструменти медіатора: що можна запозичити в медіатора вже зараз і застосовувати у повсякденній практиці?
- Як медіація працює в Україні: професіоналізм та довіра

Спікер:

Френк Лейні – всесвітньо відомий експерт з вирішення конфліктних ситуацій. Френк має 21 рік досвіду роботи медіатором в Апеляційному суді США. Пан Лейні вирішив близько 4000 справ та досяг більше 80% домовленостей в перемовинах. Френк Лейні голова Комітету з альтернативного вирішення спорів Державної судової ради Північної Кароліни, учасник програми імені Фулбрайта, сертифікований Комісією з вирішення спорів Північної Кароліни медіатор Верховного Суду, сімейних фінансів та канцелярскої програм.

Захід проходив за підтримки Києво-Могилянської Бізнес Школи, Українського Центру Медіації та НГО «Асоціація Сімейних Медіаторів України».

Після заходу усі учасники отримали сертифікат про проходження курсу.