Company picture

Участь у Всеукраїнському Форумі Автоперевізників та Експедиторів України

Компанія Kvinto Plus прийняла участь у Всеукраїнському Форумі Автоперевізників та Експедиторів України. Захід відбувся в стінах Academy DTEK, Unit City.
Форум автоперевізників та експедиторів - не звичайна конференція із передбачуваними доповідями. Це захід, де спікери та модератори лише підтримують дискусію, де є можливість почути кожного учасника ринку автоперевезень! Визначно фокус на потреби автоперевізників, пошук додаткових інструментів співпраці із операторами ринку, створення передумов добросовісної конкуренції. 
Kvinto Plus виступила з доповіддю «Діджіталізація. Як отримати конкурентну перевагу в автомобільних перевезеннях. Як оцінити необхідність впровадження технологій з безпеки на автомобільному транспорті. Cost Benefit Analysis. На прикладі технології AI & AVision Mobileye An Intel і комплексного інноваційного рішення з управління безпекою та ефективністю корпоративного транспорту», а саме:
 
- Безпека на автомобільному транспорті та Sustainable Responsibility Strategies, як глобальний тренд;
- Чому діджіталізація бізнес процесів так актуальна;
- Як залишатися конкурентним і що таке сost of Ignoring для компанії;
- Human Capital, як оцифрувати і захистити співробітників за кермом за допомогою рішення ADAS Mobileye & AI + Telematics;
- Як оцифрувати нові корпоративні стандарти з безпеки і впровадити в корпоративну культуру і систему мотивації водіїв;
- Як знизити статистику аварій і комерційні ризики від аварій на 80%;
- Cost Benefit Analysis для оцінки інвестицій в безпеку парку;
- Що потрібно враховувати при впровадженні та чому Human side of change важливіше, ніж технічні характеристики будь-якого рішення;
- Great Data - як управляти корпоративним парком, його ефективністю і продуктивністю;

Дякуємо організаторам за запрошення! Форум автоперевізників та експедиторів відкриває нові можлвості для ведення логістичного бізнесу і не лише в автоперевезеннях, також допомагає знайти потенційних Клієнтів та Партнерів.