Company picture

Участь Урі Вайнштейна в рамках проекту “Facing the Future” у Бізнес-школі МІМ

В рамках проекту “Facing the Future” Бізнес-школа МІМ запросила на зустріч Урі Вайнштейна - Директора компанії Mobileye an Intel Company по Україні та СНД.

Якщо ви працюєте в технологічному стартапі, плануєте впроваджувати ідею чи інвестувати в хайтек-бізнес, якщо вас цікавлять питання трансформації управління - ця зустріч - для вас!

Історія компанії Mobileye є дуже яскравим прикладом того, як стартап став лідером індустрії систем аналіза зображень, технологіями якого оснащені сьогодні майже всі відеореєстратори та автівки преміум-класу. Крім того, ці технології активно впроваджуються корпоративним сектором (наприклад, в Україні - в таких глобальних компаніях, як Philip Morris, Coca Cola, Avis, Budget), а також в державному секторі при реалізації концепції Smart-City.

В 2017 році Intel оголосив про покупку Mobileye за 15 мільярдів доларів, що стало найбільшим в історії придбанням ізраїльської фірми закордонним капіталом.

Теми, які ми обговорювали на зустрічі з Урі Вайнштейном:
- Історія про те, як стартап перетворився на світового лідера, на технологіях якого працюють сьогодні всі автомобільні бренди світу.
- Завдяки чому було створено ту цінність, яка отримала підтримку держави і надалі дозволила продати бізнес корпорації Intel за 15 мільярдів доларів.
- Якими є особливості трансформації компанії в процесі переходу в структуру Intel.

МІМ висловлює вдячність своїм друзям та випускникам - Шевчук Ірині (МВА, 2000, DBA Program 2018) та Шевчук Олександру (МВА, 2003), завдяки яким ця зустріч стала можливою. Ірина та Олександр є співзасновниками компанії Ltd. Kvinto Plus, яка протягом останніх 8 років впроваджує технології Mobileye в Україні.