Company picture

Вебінар: АI Mobileyе, рішення FleetSAFE - інструменти зниження витрат, управління безпекою, продуктивністю співробітників за кермом в нових реаліях

Колеги, 1 липня о 19:00 спільно з Kyiv Logistics School проводимо БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар на тему: "АI Mobileye і рішення FleetSAFE - інструменти зниження витрат, управління безпекою, продуктивністю співробітників за кермом корпоративного транспорту в нових реаліях COVID-19" на онлайн-платформі ZOOM.
Реєстрація:https://forms.gle/jqBtVX3SkvDrCi1P6
На вебінарі детально розберемо:1. Технологія IA ADAS Mobileye An Intel:- Яким чином допомагає водієві уникнути ДТП? - Як впровадження позначилося на загальній ефективності та продуктивності співробітників?- Чи вплинула технологія на загальну аварійність корпоративного парку? - Як використовувати ADAS як додатковий інструмент захисту своїх цінних співробітників? Чи дає технологія додаткові інструменти для мотивації персоналу за кермом?- Функції «чорного ящика» для службових розслідувань.
2. Технологія і рішення FleetSAFE:- Як FleetSAFE допомагає в навчанні і самонавчанні за кермом. - Чи змогли перевізники поліпшити свою манеру водіння за допомогою персональних даних про манеру водіння кожного співробітника?- Як ці дані дозволили супервайзерам впливати на процеси?- Як подолати опір з боку співробітників при впровадженні цього рішення? 
3. BI дані:- Як використовувати дані для додаткової оцінки персоналу?- Як ввести додаткові KPI? Реакція водіїв. 
4. Функції GPS моніторингу і контролю транспорту:- Як часто проводити оперативний моніторинг транспорту?- Функції контролю: швидкість, місцезнаходження, вихід із зони, історія поїздок.- Ефективність можливості отримувати інформацію про простої з включеним двигуном. Як ця інформація дозволила економити бюджети на паливо?- Функція SОS повідомлення про ДТП.
5. Big Data/Great Data:Як за допомогою даних створювати управлінські інструменти, приймати рішення та досягати результатів.
Розберемо практичні кейси від Mobileye An Intel Company на прикладі компаній:- Adele Foods (Великобританія) - Найбільший дистриб'ютор продуктів харчування- Zoomcar (Індія) - Компанія з прокату автомобілів- Schlumberger - Провідний світовий постачальник технологій для комплексної оцінки пласта- Boehringer Ingelheim (Німеччина) - Найбільша фармацевтична компанія
Спікери:Урі Вайнштейн - директор компанії Mobileye an Intel Company по Україні таСНД, інженер-програміст. До роботи в Mobileye Урі відповідав за російськомовний ринок у провідній компанії-провайдері стільникового зв’язку в Ізраїлі, Pelephone. У Mobileye протягом трьох перших років Урі розробив і керував ізраїльським центром продажів, включаючи створення двох окремих успішних кол-центрів. З 2017 року директор по Україні та країнах СНД у відділі Mobileye Aftermarket, і відповідає за розвиток бізнесу та продажів, включаючи маркетингову діяльність та відносини з органами влади. 
Олександр Мамаєв - Supervisor Fleet Safety, Philip Morris Ukraine.
Iрина Шевчук - МВА, DBA candidate, strategic and organizational development, change management consultant. Со-founder, Chief Strategy Officer Кvinto Plus, 10 років драйвить розвиток рішень з Mobileye для корпоративного сегменту в Україні.20 річний успішний досвід сo-founder/C-level management в запуску та розвитку інвестиційних проектів в Украіні в сферах: IT, telecommunication, комерційна нерухомість, MICE, транспорт, реклама, дистрибюція та інше.
Elinor Dilon – Ituran Global Operation Manager. УВАГА! Реєстрації приймаються до 16:00 01.07. Будь ласка, заповнюйте форму заздалегідь! Якщо Ви за годину до початку вебінару не отримали посилання для входу, перевірте папку "СПАМ".
Долучайтеся!https://forms.gle/jqBtVX3SkvDrCi1P6