Company picture

Geotab GO9: дозвольте інноваціям працювати на вас 

Ви напевно знаєте про те, що сучасні телематичні рішення дозволяють бачити ваш автопарк як на долоні майже в режимі реального часу. Завдяки телематичному відстеженню авто можна переглядати не лише місцезнаходження авто чи історію поїздок, а і безліч корисних даних, необхідних для оперативного керування автопарком.
Для прикладу розглянемо один з найпотужніших та найсучасніших трекерів – пристрій Geotab GO9.Трохи більший сірникової коробки GPS-трекер Geotab GO — це компактний пристрій відстеження автомобіля, який легко підключається до порту OBD II автомобіля без додаткових антен або проводів.
Щойно ви починаєте керувати автомобілем, пристрій GO починає записувати дані про місцезнаходження автомобіля, швидкість, роботу двигуна на холостому ході, відстань та багато іншого з наскрізною безпекою.
GO9 оснащений 32-розрядним процесором, має у 4 рази більше пам’яті та в 5 разів більше оперативної пам’яті, ніж попередні версії пристрою. Трекер оснащений гіроскопом, акселерометром та модулем Global Navigation Satellite GNSS. Оновлення ПЗ відбувається по повітрю.
GO9 також має розширені можливості для контролю використання палива, відтеження заряду електромобілів тощо.
✅З додаванням гіроскопа пристрій GO9 надає покращені дані щодо різкого гальмування, прискорення та можливої аварії✅GO9 використовує найновіший модуль GNSS (підтримка ГЛОНАСС+GPS), який надає користувачам дедалі точніші дані про місцезнаходження✅Покращене бездротове оновлення програмного забезпечення допомагає гарантувати, що мікропрограмне забезпечення, що працює на пристрої GO9, завжди є найновішим.