Company picture

Geotab представив Geotab Ace, нового помічника зі штучним інтелектом 

Компанія GEOTAB, світовий лідер у галузі підключених транспортних засобів, на щорічному заході Geotab Connect, що відбувся у лютому у Лас-Вегасі, представила Geotab Ace, «другого пілота» зі штучним інтелектом, призначений для автопарків.Geotab Ace, новаторське доповнення до платформи MyGeotab, спрощує управління автопарком. Він покращує взаємодію з користувачем, пропонуючи індивідуальну інформацію за допомогою інтуїтивно зрозумілого діалогу.
Geotab Ace розпочинає нову еру прозорого штучного інтелекту покоління в транспортній галузі. Ця інновація є значним кроком вперед у світі штучного інтелекту після успіху бета-версії проекту Geotab Gen AI у 2023 році під назвою Project G , де клієнти могли задавати запитання через інтерфейс чату.Компанія GEOTAB протягом 2023 року співпрацювала з клієнтами, збираючи їхні відгуки в реальному часі про операційні труднощі, з якими вони стикалися під час використання Project G, і налагоджувала функції, які могли б полегшити їх роботу.Замість структурованих мов запитів користувачі Geotab Ace тепер можуть спілкуватися зі складними наборами даних так, ніби вони ведуть звичайну розмову прямо з MyGeotab. Те, що раніше займало день або більше, включаючи аналіз даних звіту, може статися за лічені хвилини.
Geotab Ace створює у користувачів унікальне відчуття знайомства, зберігаючи в пам’яті попередні запитання, що дозволяє йому продовжувати попередні розмови з платформою.Помічник надає доступ до різноманітних даних, включаючи прогнозну аналітику безпеки, прогнозне технічне обслуговування, дані про поїздки, активність зони, статистику електромобілів, виняткові події, відстеження GPS тощо. Інтелектуальний помічник також може надати відповіді, адаптовані до певного бізнесу. Інструмент пояснює свою інтерпретацію питання та деконструює запит на природну мову, яку легко зрозуміти.Geotab Ace побудовано на принципах конфіденційностіі. Телематичні дані клієнтів зберігаються у середовищі Geotab.