FleetSAFE+: зручно та наочно. Інтерактивний Звіт про повідомлення

FleetSAFE+: зручно та наочно. Інтерактивний Звіт про повідомлення

FleetSAFE+ - це потрійний захист вашого автопарку. Чому? Тому що використовуються одразу три потужних складових: система запобігання зіткненням ADAS Mobileye, телематична платформа, а також подвійна камера AI-12, яка створює видимі незаперечні докази подій в автопарку.
Система дуже зручна і проста у використанні. Всі події, що відбулися в автопарку за обраний період, дуже зручно спостерігати та аналізувати за допомогою Звіту про повідомлення FleetSAFE+.
Звіт дозволяє користувачу переглядати повідомлення одразу від всіх складових Системи, за обраний час, по обраних ТЗ чи водіях, включаючи записані відеоролики. У випадку яких саме порушень потрібен запис відеороликів, користувач попередньо вирішує сам. Отже, даний звіт демонструє весь спектр подій автопарку: події, записані камерою АI12, попередження ADAS Mobileye, діагностичні події.Кожен рядок в інтерактивному Звіті про події є клікабельним: при необхідності можна подивитися подію на мапі чи передивитися відеоролик.
При перегляді роликів демонструються відео з зовнішньої та внутрішньої камер. Перша направлена на дорогу, друга – в кабіну водія. Відео можна завантажити на зручний носій. Можна відсортувати всі подій із відео, а також всі події по конкретних порушеннях.Звіт доступний для завантаження у трьох форматах: xls, pdf та html. Звіт можна сформувати за будь-яким видом подією.