Company picture

Телематика на захисті атопарків рітейлерів

Попри складні умови воєнного стану, український рітейл продовжує успішну та продуктивну роботу. Так, за даними фінансової звітності за 2022 рік, оприлюдненої Мінцифрою та Держстатом, в топ-100 найбільших українських компаній компаній увійшли 13 рітейлерів.
Але ж, індустрія роздрібної торгівлі суттєво постраждала від війни, і логістика є однією з основних сфер інвестицій. Логістика є ключовим фактором успіху будь-якого роздрібного бізнесу, і її можна розглядати як головну перевагу під час війни.
Зрозуміло, що для українських рітейлерів корпоративний транспорт - це найважливіший інструмент підвищення ефективності відділу продажів. Тому на перший план виходять питання підвищення продуктивності водіїв. Як правило, за погодженням з кадровиками фліт-менеджер може допускати за кермо людей з водійським стажем не менше трьох років. Це, звичайно, може захистити компанію від тренувань новачків на корпоративних автомобілях.
Однак, такий підхід не працює в рітейлі і фармакомпаніях: там нерідко працюють студенти, і за кермо часто доводиться садити людину, яка щойно отримала права. Якщо ввести бар'єр, не буде кому працювати. Як же керувати автопарком, якщо неможливо проконтролювати водіїв? Інноваційне рішення FleetSAFE, вперше в Україні, надає fleet-менеджерам можливість контролювати повністю не тільки рух службового #транспорту, а й давати документальну оцінку манері водіння співробітників. FleetSAFE оцифровує персональний стиль керування автомобілем кожного із водіїв та скорочує аварійність корпоративного транспорту на 80% за допомогою #ADAS технологій в поєднанні з Driver Management Systems нового покоління.
Це також універсальний інструмент для підвищення ефективності та безпеки автопарку, від відстеження місцезнаходження транспортного засобу та даних про його #продуктивність до надання попереджень у реальному часі про аварії чи потреби в #техобслуговуванні.
Тож. читайте докладніше докладніше про те, як саме працює FleetSAFEДетальний розбір можливостей телематики зі зменшення витрат на автопарк і збільшення економії читайте тут