2024 Canada's Best Managed Companies award

Geotab вcьоме отримала статус Best Management

Наш поважний партнер компанія Geotab Inc., світовий лідер у галузі рішень для підключених транспортних засобів, була відзначена престижною нагородою «Найкращі керовані компанії Канади 2024» за найкращу в галузі ефективність, глобальну бізнес-практику та стійке зростання. Завдяки цій перемозі Geotab стає членом елітного Platinum Club компаній, які сім років поспіль отримують статус Best Management.
Програма «Найкращі керовані компанії Канади» присуджує перевагу приватним канадським компаніям з доходом від 50 мільйонів доларів США. Щоб отримати цю нагороду, компанії оцінюються за їхніми лідерськими якостями у сферах стратегії, культури та зобов'язань, можливостей та інновацій, управління та фінансових показників.

«Geotab пишається тим, що отримав платинову нагороду в номінації «Найкращі керовані компанії Канади». Ця нагорода є свідченням відданості співробітників Geotab і нашої непохитної прихильності до інновацій та відданості клієнтам, з пильною увагою до конфіденційності та безпеки. Ми продовжуємо розвиватися, інвестуючи в штучний інтелект і технології, які надають інформацію про дані та передбачуваність менеджерам автопарків по всьому світу», — сказав Ніл Коуз, засновник і генеральний директор Geotab.

Заснована в 2000 році, Geotab перетворилася на глобальну компанію з більш ніж 4 мільйонами підключених транспортних засобів та 50 000 клієнтів. Обробляючи мільярди точок даних щогодини, Geotab надає глибоку інформацію про дані та штучний інтелект, щоб дозволити організаціям приймати обґрунтовані рішення для підвищення продуктивності, безпеки, сталого розвитку та управління витратами.

Kvinto Plus З 2017 року є авторизованим реселлером компанії Geotab в Україні. Ми постачаємо інноваційні рішення GEOTAB для автопарків будь-якого складу та масштабу.