Company picture

Не допомагайте ворогові

Дуже тривожною cтала новина про те, що близько 15% українських водіїв досі використовують російські додатки «2-GIS» та «Яндекс Карти і Навігатор». Про це йдеться у дослідженні Громадської спілки «Асоціація відповідальних перевізників».
Водій може навіть не знати, що став шпигуном – щоб передати інформацію йому просто потрібно проїхати повз важливі об’єкти з увімкненим навігатором. Важко сказати, чим змотивовані шанувальники Yandex – старими звичками, поганою поінформованістю чи зневагою до безпеки країни.
Ми неодноразово зазначали, що наразі у сфері телематичних послуг ситуація набагато гірша – близько 90% українських автопарків досі використовують телематичні системи російського та білоруського виробництва, взагалі не усвідомлюючи цей сумний факт.
Адже дистрибуторами цих систем свого часу були звичайні українські компанії. Небезпеку такого вибору зараз треба чітко розуміти і негайно вживати заходів щодо виходу с цієї ситуації.
Якщо додатки та навігатори легко просто видалити, то з приводу використання тих чи інших телематичних засобів треба негайно замислитись набагато серйозніше. Бо обсяг даних, які зчитуються з рухомих об`єктів сучасними телематичними пристроями, значно більший.
Наразі під прицілом здатність нашої нації чинити спротив ворогу і знаходити для цього ресурси. Допомагаючи ворогу чинити абсолютне зло, шпигуни мимоволі стають його найкомфортнішими союзниками, по поставляють важливу інформацію регулярно, постійно та без зайвих перешкод. Так, шановні, блекаути та додаткові вбивства громадських в Україні - це також і ваших рук справи.
Найпоширеніші тапопулярні в світі телематичні платформи, які ми представляємо в Україні, цілком гарантують безпеку Ваших даних, оскільки вони збираються на тих серверах, до яких наявний ворог України не має і не матиме доступу.
Ми допоможемо легко та швидко перейти на безпечну телематику.Пишіть на електронну адресу .au.moc.sulpotnivk%40ofni , або дзвоніть нам: +38 044 201 04 75