Company picture

Mobileye і GEOTAB - глобальні тренди і інструменти для управління автопарком. Надійно, безпечно і достовірно.

22 лютого в Києві пройшла центральна подія ринку транспортної та складської логістики: 9-й щорічний Logistics Innovation Forum 2019 "ПЕРЕДОВА ЛОГІСТИКА! Рішення та інновації для ефективного управління логістикою і складом. Мінімізація витрат і ефективність".

Директор з розвитку бізнесу Kvinto Plus Віктор Романов, виступив з доповіддю на тему "Mobileye і GEOTAB - глобальні тренди і інструменти для управління автопарком. Надійно, безпечно і достовірно." Також ми були представлені як Партнер. Інноваційні системи ADAS.

Форум лідерів галузі - учасників ринку транспортної та складської логістики проходить щорічно на старті ділового сезону, в період планування і укладання річних контрактів з метою бути на крок попереду на ринку, отримати конкурентну перевагу, вирішити накопичені операційні питання, оптимізувати логістичні процеси і знизити витрати на транспорт і склад, підвищити якість і швидкість доставки товарів до споживача, знизити собівартість окремої товарної одиниці, вести ефективний облік і контроль товарів в дорозі і на складі, вирішити такі найважливіші питання, як використання інновацій і передових рішень в області управління бізнесом, оптимізації бізнес-процесів між усіма учасниками ланцюга поставок, впровадження нових технологій, модернізації автопарку, отримання авто в лізинг, знайомства з пропозиціями від логістичних операторів, отримання практичних механізмів підвищення ефективності, конкурентоспроможності та прибутковості бізнесу, знайомства з передовим світовим досвідом ведення бізнесу від провідних експертів і практиків.

У форумі взяли участь понад 200 учасників: Директори з логістики та складу, керівники транспортних відділів і департаментів, керівники з управління ланцюгами поставок - Supply Chain (SCM), керівники відділів ЗЕД та дистрибуції, керівники профільних напрямків, перші особи, операційний і керуючий менеджмент провідних українських і міжнародних компаній.
Дякуємо організаторам за запрошення.