Company picture

Пост-реліз у Міжнародному конгресі з безпеки на транспорті

Kvinto Plus 11-12 листопада приймала активну участь в Міжнародному Конгресі з безпеки на транспорті.
У Конгресі брали участь міжнародні експерти, представники законодавчих та виконавчих органів влади, державних та комерційних структур, вітчизняних та іноземних компаній, громадських організацій.

В ході Міжнародного Конгресу пропонувалося:
- узагальнити передовий світовий досвід у сфері транспортної безпеки;
- напрацювати спільну комплексну стратегію щодо зменшення смертності від дорожньо-транспортних пригод;
- створити ефективний формат взаємодії між організаціями, що працюють у сфері безпеки на транспорті.

Також компанія Kvinto Plus, яка являється лідером з управління безпекою в Україні, прийняла участь в якості почесного члена журі у Всеукраїнському конкурсі соціальних фото- та відеоробіт в рамках національного проекту «Безпечна країна».

Цього року в конкурсі фото- та відео робіт "Безпечна країна" дві номінації - "Молодь за безпеку руху" та "Протидія булінгу в закладах освіти".

Для нас це велика честь другий рік поспіль долучатися до такої ініціативи, адже такий захід спрямований першочергово на запобігання проявам усіх видів насильства і травматизму у закладах освіти; привернення уваги молоді та педагогічних працівників до проблематики насильства і травматизму та профілактики цих явищ; широкого інформування громадськості про проблему та методи запобігання усім видам насильства і травматизму, в тому числі, булінгу, смертності та інвалідності внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Дякуємо організаторам Тиждень Безпеки Дорожнього Руху та МБФ Допомоги постраждалим внаслідок ДТП за запрошення та надану можливість стати частиною такого дійства!