Mobileye 8

П’ять рятівних сповіщень Mobileye 8

Mobileye 8 — найдосконаліша система запобігання зіткненням, доступна сьогодні для використання у корпоративних автопарках.

Завдяки процесору Mobileye EyeQ4 і оновленій технології камери Mobileye 8 бачить далі та ширше. Крім того, Mobileye 8 тепер може виявляти пішоходів і велосипедистів вночі та в умовах слабкого освітлення.

Mobileye 8 надає водієві такі п’ять сповіщень:

✔ Попередження про лобове зіткнення (Forward Collision Warnings, FCW) – попереджає водіїв про неминуче зіткнення з автомобілем, вантажівкою або мотоциклом, що їдуть попереду.

✔ Попередження моніторингу руху (Headway Monitoring Warning, HMW) – допомагає водіям підтримувати безпечну дистанцію до автомобіля, що їде попереду. Система надає візуальні та звукові сповіщення, якщо дистанція стає небезпечною. HMW відображає відстань у секундах до автомобіля попереду.

✔ Попередження про виїзд зі смуги руху (Lane Departure Warning,LDW) - попереджає про відхилення від смуги руху без використання покажчиків повороту. Відсутність сигналу повороту свідчить про ненавмисне відхилення.

✔ Попередження про пішоходів і велосипедистів (Pedestrians and Cyclist Warning, PCW) - попереджає про неминуче зіткнення з пішоходом або велосипедистом попереду.

✔ Індикатор обмеження швидкості (Speed Limit Indicator, SLI) сповіщає про нове обмеження швидкості та коли водій його перевищує. Він виявляє та класифікує різні видимі знаки обмеження швидкості та надає візуальну індикацію, коли швидкість автомобіля перевищує вказане обмеження швидкості. SLI базується на останньому знаку обмеження швидкості, який виявила система.