Company picture

Участь Kvinto Plus в конференції Mobility Connect

Осінній сезон 2019 особливо насичений на події. В листопаді співробітники компанії Kvinto Plus відвідали одну з яскравих подій для телематики і управління автопарком в Європі – конференцію Mobility Connect, організатором якої є Geotab, світовий лідер телематичних рішень. 
Гарячі теми виступів, які піднімали світові лідери ринку:
1. Цінність даних і аналітика - Google представив нові інструменти для управління даними автопарку та стимулювання інновацій в бізнесі.
2. Як використовувати інтелектуальну інформацію від транспортних засобах - LeaseEurope і Mercedes Benz поділилися своїм досвідом, як використовувати дані з транспортних засобів для управління вартістю автопарку.
3. Переваги телематики для зниження витрат і енергоспоживання - Ferrovial Servicios показали переваги підключення автопарків для утилізації відходів, зниження електроспоживання, підвищення безпеки для водіїв та пішоходів.
4. Інформація про бізнес пробіг - HelloFresh ділилися практичними кейсами по організації і контролю ефективного ланцюга постачань за допомогою електроавтомобілів по всій Європі.

Ще одна гаряча дискусія для керуючих автопарками - це використання BigData, яку дає телематика. Цінність даних полягає в тому, наскільки добре бізнес може перетворити їх в вимірні доходи і економію коштів.

Компанія Kvinto Plus пишатися тим, що в даний момент, є єдиною компанією, яка використовує в Україні технології штучного інтелекту і машинного навчання.

Зв'яжіться з нами і дізнайтеся, як використовувати дані телематики для вашого автопарку.