Company picture

Geotab представив інтелектуального помічника для управління автопарком на основі AІ 

Geotab, світовий лідер у сфері Інтернету речей (IoT) і підключеного транспорту, запустив Project G, інтелектуального помічника, призначеного для розкриття можливостей генеративного штучного інтелекту (AI) для менеджерів автопарків.
Бета-версія проекту дозволяє клієнтам отримувати в режимі реального часу інформацію про продуктивність свого автопарку через інтерфейс чату, підключений до cистеми бізнес-аналітики Geotab Data Connector
Керівники автопарків можуть задавати питання про свої транспортні засоби, а інтелектуальний помічник надає вичерпну та доступну інформацію, допомагаючи користувачам приймати обґрунтовані рішення.Інтерфейс на основі чату спрощує отримання даних про автопарк. 
Менеджер легко визначає тенденції та закономірності, сфери для вдосконалення та отримує рекомендації щодо ефективності роботи на основі реальних даних.
Використовуючи можливості генеративного AI, менеджери автопарків можуть завчасно реагувати на оперативні виклики, оптимізувати використання ресурсів і підвищити продуктивність парку.Progect G побудований на принципах конфіденційності. Усі телематичні дані клієнта залишаються в середовищі Geotab.