Company picture

Що може Mobileye 8 Connect? 

Еволюція систем допомоги водієві (ADAS) йде семимильними кроками.
Наш партнер компанія Mobileye - піонер у галузі створення сучасних систем ADAS.

Як відомо, можливості цих систем постійно масштабуються і стають невід'ємними елементами створення автономних транспортних засобів.

Mobileye 8 Connect - система запобігання зіткненням на основі штучного інтелекту з підключенням до хмари.

Mobileye 8 Connect — найдосконаліша система запобігання зіткненням, доступна сьогодні. Завдяки процесору Mobileye EyeQ4 і оновленій технології камери Mobileye 8 Connect бачить далі та ширше.

Крім того, Mobileye 8 тепер може виявляти пішоходів і велосипедистів вночі та в умовах слабкого освітлення.

Завдяки вбудованій SIM-карті система дозволяє менеджерам автопарків відстежувати та вимірювати звички водіння водіїв автопарку. Це дозволяє отримати глибоке розуміння їх поведінки, що безпосередньо пов’язано з безпекою.

Mobileye 8 Connect Mobileye безперервно оновлюється по повітрю, тож ви можете бути впевнені, знаючи, що технологія допомоги водієві Вашого автопарку готова до майбутнього без зайвого втручання.

Важливо: у світовій практиці дані Mobileye 8 Connect відіграють важливу роль при створенні карт високої роздільної здатності, що описують статичну інфраструктуру - наприклад, кришки люків, вишки зв'язку і щогли освітлення - і ситуацію, що динамічно змінюється, включаючи відкриті паркувальні простори, пробки та вибоїни.

Тобто, ця система покликана не лише зробити дороги безпечнішими, а й забезпечити муніципалітети та комунальні підприємства даними, необхідними для моніторингу інфраструктури під час створення розумних міст.